Renovatie Westhoek

Adres

Leopold II Laan 59
8670 Oostduinkerke
www.renovatiewesthoek.be
info@renovatiewesthoek.be
+32 495 577 992

Wie zijn wij?

Renovatie Westhoek is een coördinatiebureau, wij zijn dus een studiebureau die de werken van diverse aannemers coördineert en controleert op goede uitvoering.
Wij werken op een zeer professionele basis en geven onze klanten correcte adviezen mbt renovaties van appartementen en woningen. Het aanvragen van offertes naar aannemers toe gebeurt steeds op basis van degelijk uitgewerkte uitvoeringsplannen en 3D beelden indien nodig. 
Hierdoor kunnen wij elke renovatie aan, hoe complex en moeilijk deze ook is.

Indien er structurele wijzingen dienen te gebeuren aan een bestaand appartement of woning, zoals het plaatsen van poutrellen, betonbalken of dergelijke meer, hebben wij hiervoor de nodige ervaring en berekeningsprogramma's. Tevens kunnen wij zorgen voor de nodige digitale bouwaanvragen, indien deze nodig zijn.(in geval van volume-uitbreidingen, gevelwijzigingen, etc.)

Ingeval de verbouwing dient de voldoen aan de binnenklimaateisen van het Vlaams gewest (EPB), zorgen wij ook voor de nodige studies.

Wij maken correcte prijsoffertes, om tot een zo goed mogelijke totaalprijs-beeld te komen voor uw renovatie van appartement of woning. Zodra de klant zich kan vinden in de totaalprijs, wordt er een overeenkomst opgemaakt die coördinatiebureau Renovatie Westhoek opvolgt tot het einde van de werken.