Renovatie Westhoek

Adres

Leopold II Laan 59
8670 Oostduinkerke
www.renovatiewesthoek.be
info@renovatiewesthoek.be
+32 495 577 992

Onze Klanten


Ons klantenbestand is zeer uiteenlopend.

SPECIALITEIT : RENOVEREN VAN APPARTEMENTEN 

Gezien we aan de kust gevestigd zijn, renoveren we tal van appartementen.

Onze specialiteit is vooral de totaalrenovatie van appartementen. Hierbij wordt het appartement volledig "gestript",dit is het volledig uitbreken van de oude inrichting, daarna herinrichten we het appartement volledig naar uw stijl en wensen. Wij veranderen in veel gevallen zelfs de indeling van het appartement. Ook het samenvoegen van 2 kleine appartementen tot 1 ruim appartement wordt regelmatig gevraagd.

Tevens voeren we ook veel "zachte renovaties" uit, we bedoelen hiermee dat de indeling van het appartement zoveel mogelijk dezelfde blijft en we het appartement volledig vernieuwen van uitzicht met een beperking van kosten.(bv het laten liggen van de bestaande vloeren en er boven op een nieuwe vloer plaatsen, voorwaarde is evenwel dat de bestaande vloer niet verzakt is) 

RENOVEREN VAN WONINGEN VOOR GEZINNEN, BEJAARDEN

Voor renovatie

Voor renovatie

Na renovatie

Na renovatie

Het overgrote deel van ons cliënteel zijn mensen die een tweede verblijf aan de kust wensen. We hebben jonge gezinnen die verbouwen, tot oudere gezinnen die hun bestaande appartement of woning van kop tot teen een serieuze opknapbeurt wensen te geven. Tevens passen we regelmatig woningen aan voor mindervaliden, dit zijn vooral oudere mensen die hun woning aanpassen om er lang in te kunnen blijven wonen.

RENOVEREN VAN OPBRENGSTGEBOUWEN 

Investeerders hebben wij ook als klant, regelmatig worden grote oude panden verbouwd tot verschillende appartementen die dan verhuurd of verkocht worden.

RENOVEREN VAN HANDELSPANDEN 

Ook het totaal verbouwen en inrichten van handelszaken behoren ook tot onze domeinen, wij zijn vooral gespecialiseerd in horecazaken, zoals hotels , restaurants en cafetarias.